Pranic Healing


Pranic Healing on vahva energiahoitomuoto. Hoito on myös tarkkaan kohdennettavissa. Se poikkeaa monista hoidoista myös siten, että siinä puhdistamisella on iso merkitys. Vasta puhdistusten jälkeen tehdään energisointeja.

Pranicissa tehdään monimuotoisesti toimenpiteitä ja puhdistuksia pieniinkin yksityiskohtiinkin mennen. Energiahygienia on tärkeätä. Puhdistamisen tuloksena poistunut epäpuhtauskin hävitetään siten, ettei se jää pyörimään tilaan, eikä siirry muualle.

Hoidettavat kokevat hoidot hoidon aikana kukin omalla tavallaan ja herkkyydellään. Hoitovaste, se on joissakin hoidoissa nopeastikin huomattavissa. Toisaalta hoitoja tehdään usein muutamien hoitojen sarjoina, eli muutos ja prosessi tarvitsee oman aikansa.

Skeptisyys, se on hyvä asenne katsoessamme mitä ympärillämme tapahtuu, mitä meille kerrotaan ja tarjotaan. Toisaalta uteliaisuus ja avoin mieli tarjoaa uusia kokemuksia ja tietoa. Ilman uteliaisuutta ja avointa mieltä saatamme jäädä mielemme, superegomme rajaamaan "todellisuuteen".


Voit tutustua Pranic Healingiin tarkemmin   Pranic Healing & Arhatic Yoga in Finland & Sweden sivustolta