Tutustu minuun

Tietoa minusta

Kokemukseni ja arvoni

Mietin miten kerron taustastani. Se ei onnistu lyhyesti. Mennään hetkeen, jolloin loppuelämäni suunta muuttui

Kokemusta, osaamista ja valmiutta minulla on monelta alueelta. Ehkä tässä yhteydessä riittää se, että siinä on ollut paljon käsin tekemistä, luovuutta, suunnittelua, sitkeyttä, innostumista, uskoa tulevaan. Kaikessa siinä elämän virrassa, jossa olin, niin oman itseni aito, syvällinen kuuleminen jäi kuitenkin huomiotta.

Sitten eräänä päivänä tapahtui elämässäni iso luopuminen, menetys. Se oli se kohta, jossa loppuelämäni suunta muuttui.

Niissä hetkissä sain apua kahdelta Pranic hoitajalta. Jo heihin tutustuminen, siinäkin oli jotain erikoista. Tuolloin tuntui muutoinkin tapahtuvan hämmentäviä asioita, joita oli vaikeata selittää. Apu, jonka sain hoitajilta, sen vaikutus oli selkeätä, enkä voinut kiistää sitä. Tällä on ollut merkityksensä omalle tielleni, vaikka tuolloinen en sitä vielä miettinytkään. En ollut ollut koskaan tekemisissä minkään vaihtoehtoisen hoidon kanssa.

Tapahtumat seurasivat toisiaan. Aina vain hämmästelin miten asiat järjestyvät ja ikään kuin kaikessa olisi jokin kannattelu. Kohtasin ihmisiä ja yllättäen elämä täyttyi koulutuksilla ja itsensä kehittämisellä. Kehollisuus, itsensä hyväksyminen, oman mielen tasapaino ja vuorovaikutus, ne olivat osa tätä kaikkea. Tunsin halua hoitaa ja varsinkin Rosen terapia kiinnosti. Kävin peruskurssinkin ja se tuntui oikealta. Olin jonkin äärellä, joka tuntui minulle omalta. Osa on jäänyt ainakin toistaiseksi peruskursseiksi, tai tutustumisiksi.

Myös Pranic healing sai odottaa ennen kuin sille tuli mahdollisuus. Sitä ennen Reiki ykkönen ja kakkonen. Pranic on nyt minun perustani hoidoille. Olen lisäksi mukana sen henkisessä koulutuksessa nimeltään Arhatic Yoga.

Sama hämmentävä matka jatkuu myös niin, että olen mukana Kehtokoulun koulutuksessa nimeltään Vapaa Tie. Nyt olen sitoutunut jaksoon kaksi, josta valmistuttuani olen valmentaja. Nuo nimet ovat vain nimiä, mutta kertonevat jotain kohdasta, jossa olen. Ensimmäiseltä jaksolta valmistuin ohjaajaksi. Katsotaan sitten, miten matka jatkuu.

Tarkoitukseni on vähitellen tulla selkeämmin näkyväksi mm. hoitajana. Sivustoni tulee olemaan osa tätä.

Minulla on oma persoonani, tapani kokea, elää ja olla vuorovaikutuksessa. Tunnen siinä olevan sellaisia ominaisuuksia, joilla voin olla yhteydessä aidommin. läsnäolevana.

Pyrin kunnioittamaan minussa olevaa hyvää ja puhdasta.

Tämä henkinen matkanikin muuttaa muotoaan. Sanat ja lauseet muuttuvat sanojen sijaan enemmän konkretiaksi.

Olen edelleen se paljon käsillään tekevä, luova ja innostuva Arto, joka herkästi innostuen tarttuu ideointiin ja pohdintaan, tulevaisuuteen uskoen.


Parantaja

Kaija Juurikkalan akvarelli. Sielunkuvani